Vladimir Brnović

Vladimir Brnović

BIOGRAFIJA
Ime i Prezime: Brnović Vladimir
Datum rođenja: 05.0.1974
Oženjen, otac troje đece
Državljanstvo: Crnogorsko
Obrazovanje
Naziv škole: Srednja Elektrotehnicka skola „Vaso Aligrudić“
Osnivac i direktor kompanije Saniteko Group d.o.o Podgorica i Saniteko Group Beograd.
Komapaniju uspjesno vodim skoro 20 godina.
Takođe sam jedan od osnivača FK Arena Podgorica, i od 2004.godine do danas obavljam funkciju Predsjednika Upravnog Odbora.
Takođe,i glavni finansijer i sponzor kluba, a najveće zasluge imam zbog jačanja brenda i veoma dobrom podrškom FSCG u svim sportskim projektima.
Fudbalski klub Arena postoji 12 godina,osnovan je 2004.godine. Osnovne aktivnosti kluba odnose se na popularizaciju sporta, zdravih stilova života, prevenciju narkomanije i ostalih štetnih pojava u društvu.
Proteklih godina dana aktivno smo se bavili i ligaškim i turnirskim takmičenjima.
Najtrofejniji smo klub u dosadašnjem trajanju Đetić lige,u organizaciji FSCG,a veoma zapažen nastup i brojna prva mjesta osvojili smo na više liga i kupova,od kojih je poslednji prvo mjesto na međunarodnom kupu „Podgorica 2014“ koji je organizovao FSCG.
Najveći uspjeh je to što smo uspjeli da pripremimo veliki broj fudbalera za veliki teren, tako da u FK Budućnost i FK Mladost trenutno igra aktivno oko 50 đece koji su ponikli u našem klubu, u više starosnih kategorija,od kojih je 30 koji već imaju nastupe za reprezentaciju Crne Gore.
Arena ove godine ide i korak dalje. Naime, formirali smo tim prve starosne kategorije u takmičenju pod okriljem FSCG, gđe ćemo se takmičiti sa pomenutim timovima Budućnost i Mladost na velikom terenu.

15. 06. 2017. / 17:32|