Prozivka za novu sezonu

Prozivka za novu sezonu

Navikli smo da Partizan već godinama među prvima kreće sa letnjim pripremama, a svakako razlog broj jedan su utakmice kvalifikacija za evropske kupove, koje po rasporedu i ove godine, startuju sredinom jula.

Danas prepodne prvotimci su se okupili na Zemunelu, da bi potom usledila i zvanična prozivka od 10:00 časova. Medicinski pregledi i testiranja obavljeni su tokom vikenda u klinici Vita Maksima.

Igrače su pozdravili predsednik kluba Milorad Vučelić, sportski direktor Ivica Iliev, kao i trener Đukić. Pored njih, prisutni su bili i potpredsednik kluba prof dr. Vladimir Vuletić, članovi UO Dragoljub Trailović, Nebojša Petrović, Milomir Gligorijević i dr Zoran Rajić, kao i generalni direktor kluba Miloš Vazura.


Prozivka za novu sezonu


Odmah posle pozdravnih beseda, igrači su održali sastanak u svlačionici sa trenerom Đukićem i – pravac na teren u novu sezonu…

Danas je bilo prisutno 34 igrača na prozivci:

Golmani: Jovičić, Popović, Stevanović, Kljajić;

Defanzivci: Vulićević, Cucin, Vlalukin, Miletić (R) Nemanja, Ostojić, Pavlović, Marković, Mitrović, Bošnjak, Antonov, Miletić (G) Nemanja, Urošević, Šehović;

Vezisti: Zdjelar, Kosović, Draman, Jevtović, Ilić, Vakulko, Strahinja Jovanović, Kokir, Tošić, Đerlek, Birmančević; 

Napadači: Ivanović, Ožegović, Tavamba, Đorđe Jovanović, Đilas, Nikolić.

Zbog obaveza prema reprezentativnim selekcijama, timu će se kasnije pridružiti Vladimir Stojković, Janković i Rikardo.

Treninzi će se odvijati do 22. juna na Zemunelu, kada će kompletan pogon da se preseli u Ptuj i Grand hotel Primus, gde se ostaje sve do 4. jula. Treninzi će se odvijati na terenu FK Aluminijum iz Kidričeva, a biće odigrano i nekoliko test mečeva:

– 25. jun, Honved (Mađarska);

– 27. jun, Krakovia (Poljska);

– 29. jun, Rostov (Rusija).

– 1. jul, Gorica (Slovenija).

– 3. jul, Zorja (Ukrajina).

Foto galerija: Miroslav Todorović

11. 06. 2018. / 11:34|