Комеморативни скуп Исаија Пантић

Комеморативни скуп Исаија Пантић

У среду 13.новембра 2019.године у хотелу ‘Radisson collection’ организован је комеморативни скуп у помен дечаку Исаији Пантићу.

Насупрот традиционалним обичајима породица Пантић је желела да сећање на малог Исаију не бледи приказавши видео инсерте из његовог живота који су настали у последње две године и пет месеци током непрестане борбе са неизвлечивом болешћу.

Поред чланова породице и пријатеља комеморативном скупу присуствовали су и председник ФК Партизан г. Милорад Вучелић, генерални директор г. Милош Вазура, г. Ивица Илиев, г. Ивица Краљ, г. Иван Ћурковић, г. Саво Милошевић са стручним штабом и првим тимом ФК Партизан.

Кроз поруке спортских асова г. Предрага Мијатовића, Радомира Антића, Владе Дивца и Богдана Богдановића смењивали су се говорници који су упутили последњи поздрав храбром дечаку Исаији Пантићу.

Отворивши комеморативни скуп г. Жељко Пантић је објаснио зашто је желео да избегне конвенционалне обичаје и на овај начин се опрости од свог сина.

Потом су се од Исаије растали г. Добривоје Танасијевић Дан Тана, голман ФК Партизан Владимир Стојковић, школска другарица Бојана Радовановић, генерални директор образовног система Руђер Бошковић, као и Исаијина мајка гђа Ивана Пантић.

Поред слика за живота и омиљених предмета посебно место на комеморативном скупу заузимао је и венац који је послао краљевски клуб Реал Мадрид.

Комеморацију је затворио г. Жељко Пантић најавивши отварање фондације Исаија Пантић која ће радити при фонду ‘Ана и Владе Дивац’, а који ће помагати родитељима и деци оболели од неизлечивих болести.

Нек му је вечна Слава!

ФОТО ГАЛЕРИЈА:МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ

13. 11. 2019. / 21:55|