Конференцијa за медије и тренинг пред утакмицу са Аз Алкмаром

Конференцијa за медије и тренинг пред утакмицу са Аз Алкмаром

 

У среду 27.11.2019. године у 18.30 одржана је конференција за медије ФК Партизан пред меч петог кола групне фазе Лиге Евопе Аз Алкмар – Партизан. На конференцији су се обратили шеф стручног штаба ФК Партизан г. Саво Милошевић и дефанзивац Немања Милетић . 

Г.Милошевић је рекао да Партизан чека изузетно тежак меч, противник је у форми, у сјајној серији и да његовим играчима неће бити нимало лако на сутрашњој утакмици. Такође је додао да морају да буду изузетно опрезни против Аз-а, јер имају неколико изузетних играча на које посебно морају да обрате пажњу.

На питање шта ће мењати у односу на меч у Београду г.Саво милошевић је рекао: “У Београду смо у моментима када смо имали предност играли превише офанзивно и остављали доста простора њиховим нападачима, мораћемо да исправимо неке грешке из тог меча, али и још неке сегменте да унапредимо пред сутрашњи дуел“.

Дефанзивац Немања Милетић је био кратак: “ Очекује нас веома јака и напорна утакмица, причао сам са саиграчима и сви се слажу да нам цела сезона стаје у овај меч, имаћемо тежак задатак и само нам победа одговара. Противник је веома добар, они на последњих 7 утакмица нису примили ниједан гол, али видећемо сутра шта ће бити“.

Након конференције за медије уследио је и тренинг на “Cars Jeans“ стадиону.

Утакмица 5. кола групне фазе Лиге Европе Аз Алкмар игра се у четвртак 28.11.2019.године са почеком у 18.55 уз директан пренос на РТС 1 и првом програму Арена спорт.

 

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА:МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ

27. 11. 2019. / 18:18|