Конференција за медије пред утакмицу ФК Мачва – ФК Партизан

Конференција за медије пред утакмицу ФК Мачва – ФК Партизан

 

У суботу 30. новембра 2019. године на СЦ Партизан – Телеоптик организована је конференција за медије пред утакмицу 18. кола Linglong Tire Супер лиге Србије коју ФК Партизан игра на гостујућем терену против екипе ФК Мачва. Меч је заказан за за недељу у 15часова на стадиону ФК Мачва

На конференцији медијима се обратио шеф стручног штаба г. Саво Милошевић

Г. Милошевић рекао да ће на вечерашњем тренингу видети ко је у каквом стању од играча и да ће покушати да пренесу игру из Лиге Европе у домаће првенство и да имају што боље резултате. 

На констатацију да је Мачва последња на табели г. Милошевић је нагласио да иако су последњи они игром не заслужују ту позицију, да јесу у психичкој кризи због лоших резултата, ал ида су итекако опасни и незгодни као противник и да Партизан не сме да се опушта и смањује интензитет игре јер их је то коштало и у првенству и у европи.

Шеф црно белих се осврнуо на реми са Алкмаром и рекао да је та утакмица са њега већ далека прошлост и да је размишљање о прошлости у фудбалу право самоубиство и да ће он дати све од себе да то исто размишљање пренесе и на играче.

30. 11. 2019. / 17:07|