Конференција за медије пред утакмицу ФК Партизан – ФК Напредак

Конференција за медије пред утакмицу ФК Партизан – ФК Напредак

 

У уторак 03. децембра 2019. године на СЦ Партизан – Телеоптик организована је конференција за медије пред утакмицу 19. кола Linglong Tire Супер лиге Србије коју ФК Партизан игра на свом терену против екипе ФК Напредак. Меч је заказан за за среду у 17 часова на стадиону ФК Партизан

На конференцији медијима се обратио шеф стручног штаба г. Саво Милошевић

Г. Милошевић је рекао да делује да су сви играчи здрави и спремни за сутрашњи меч и додао: “ Сутра играмо против екипе која нам је раније задавала доста муке. Надам се да ћемо овај пут успети лакше да изађемо на крај са њима. Милим да ћемо имати већу енергију него против Мачве. Очекујем бољу и бржу игру због нашег терена на ком то можемо да применимо у већој мери“. 

На констатацију новинара да се не зна са којим ће тимом изаћи Напредак јер је тренер Роган добио отказ стратег црно белих је рекао: “Треба да се фокусирамо на себе и оно што ми треба да радимо, без обзира на ситуацију у Напретку. Мој другар и пријатељ Пеђа Роган, знам га из кадета Партизана, и жао ми је због њега, али верујем да и он зна каквим се послом бави. Увек је један кофер спакован, то је тако у фудбалу. Заиста не бих даље коментарисао, није то мој посао“.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ

03. 12. 2019. / 17:13|