Први тренинг у Белеку

Први тренинг у Белеку

После целодневног пута у понедељак 13. јануара 2020. године експедиција Партизана је стигла у већ познати комплекс хотела Суено голф у Белеку.

После тимске вечере фудбалери су имали кратак састанак са стручним штабом, шефом Савом Милошевићем као и спортским научником проф. Марком Стојановићем који им је представио план припрема у периоду од 13-27.јануара.

У пријатном амбијенту са температуром не већом од десет степени целзијуса, црно-бели су отпочели први тренинг подељени у две групе, играчи у теретани, а голмани на оближњем терену.

После јутарњег тренинга следи ручак у 12 сати и 30 минута, потом обавезан одмор од 13 – 15 часова, а потом и поподневни тренинг у 16:30.

Видео материјал можете погледати на нашем званичном јутјуб каналу FK Partizan Beograd, као и инстаграм профилу @Partizanbelgrade

 

Биљана Обрадовић

 

На аеродрому у Истанбулу ФК Партизан званично је дочекала генерални конзул Републике Србије у Истанбулу гђа Ивана Пејовић са конзулом г-дином Јаковом Роганом, док је вођа пута потпредседник ФК Партизан проф. др Владимир Вулетић.

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

14. 01. 2020. / 09:11|