Снага и брзина покрећу Парни ваљак!

Снага и брзина покрећу Парни ваљак!

Други дан припрема је почео. Још увек се осећају последице временске разлике и недостатка сна, али жеље, воље и борбености не недостаје у црно белом табору.

У строју све функционише, здравствени билтен је добар, сви играчи су здрави и орни за рад.

– Временска разлика је присутна и осећа се код играча, али очекујем да ће се то стабилизовати у наредна два дана – рекао је за сајт Партизана кондициони тренер Миша Филиповић.

– Наш јутарњи тренинг почиње у 9:30 односно по српском времену у 7:30 и мораћемо сви да се прилагодимо томе. Што се тиче тренажног процеса он добија на интензитету по инструкцијама шефа стручног штаба и професора Марка Стојановића. Најважнији сегменти ових припрема су снага, брзина и способност понављања брзих радњи тако да смо на данашњем трећем тренингу на припремама одрадили тренинг брзине(енг. quickness training) који се састоји из више сегмената, први општи део, други фудбалски специфичан део у којем се посебна пажња придаје кратким брзим кретањима, максималним кочењима, максималним убрзањима, дуелу и момци су то одлично прихватили и радили у добром расположењу, тако да је циљ данашњег тренинга потпуно испуњен.

Поподневни тренинг је заказан за 16 часова и 30 минута по локалном времену.

Биљана Обрадовић

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

15. 01. 2020. / 11:28|