Радимо на снази!

Радимо на снази!

Како би играчи могли дуже да спавају први тренинг првотимаца Партизана током петог дана припрема у Анталији померен је за 10 часова ујутру.

Професор Марко Стојановић поставио је полигон у теретани на којем се радило, уз правилно извођење вежби до 40мин.

– „Веома сам задовољан данашњим тренингом, трајао је 39 минута и сви су радили максимално. То је генерални концепт који ми желимо на овим припремама, хоћемо квалитет са реалтивно малим бројем понављања, кратким тренинзима, то смо данас покушали да урадимо у теретани и веома сам задовољан. Ово је можда и најбољи тренинг снаге који смо урадили од када сам ја у Партизану“ – рекао је за сајт Партизана спортски научник професор Марко Стојановић.

– “Најбоља превенција повреда је добар тренинг снаге заједно са корективним вежбама малих мишићних група и ми смо на добар начин успели да изнесемо јесењи део првенства. Имали смо заиста мали број повреда. Играчи који су прошли припреме са нама практично нису имали никаквих проблема са повредама и надамо се да ће тако бити и у пролећном делу“.​

На другом крају ризорта свој тренинг су радили голмани, Стојковић, Стевановић, Вуканић…
Синоћ нас је посетио и Ламин Дијара, некадашња Партизанова ударна песница и даље миљеник гробара више не игра фудбал. Пензионисао се и живи у Анталији. Дијара је посетио старо друштво Марковића, Тошића, Стојковића и Остојића.

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

17. 01. 2020. / 10:06|