Рођендански интервју Бојана Остојића!

Рођендански интервју Бојана Остојића!

Дана 12.фебруара 2020. године штопер Партизана Бојан Остојић напунио је тридесет шест година. Остоја (прим. аут. Бојан Остојић) како га зову другови, за Партизанов сајт открива да се никада до сада није осећао тако добро и да једва чека почетак првенства.

Тридесет и шест година. Срећан рођендан!

– Хвала, ја се заиста никада нисам боље осећао и био у овако доброј форми. Код мене све изгледа иде уназад – смех. Ако овако наставим и да Бог и сачува ме од повреда догураћу као Саша Илић – смех.

Шта си пожелео за рођендан?

– Само здравље! Нама фудбалериmа то делује као клише, али је заиста тако. Кад си здрав можеш и да се докажеш, напредујеш, избориш за своју позицију, а кад крену повреде то је мука!

Прве честитке си добио од супруге Марије и ћеркице Викторије?

– Баш сам их се пожелео. И оне мене и ја њих. Били смо скоро месец дана ван куће и колико год постоје и камере, скајп, није исто као када некога загрлиш и проводи време са њима.

Како је реаговала када си дошао?

– Дан раније сам јој рекао ‘Викторија, тата долази сутра и биће ту када се пробудиш’. Када сам дошао првих неколико минута ме је само стидљиво посматрала и крила се иза маме, а после неког времена већ ми је била ‘на глави’ – смех.

Шта си јој донео са пута?

– Што се поклона тиче њој је најбитније да добије киндер јаје! Шта год да јој донесем киндер јаје јој је број један!

Вратимо се фудбалу, старт сезоне већ у недељу са екипом Радника из Сурдулице?

– Искрен да будем не памтим кад сам овако жељно чекао наставак сезоне. Мислим да смо се добро припремили и добро одрадили овај део припрема у Турској и Катару. Очекује нас велики посао до краја првенства, али мислим да ћемо много боље да играмо него прошлу полусезону!

Урош Витас се вратио у Партизан на место штопера!?

– Витаса знам и кад је играо у Раду. Реч је о добром играчу и одличном момку. Иако није имао континуитет утакмица, сигуран сам да ће дати све од себе и помоћи у даљем току такмичења на два фронта. Ту смо да му помогнемо.

За тебе кажу у стручном штабу да си играч – тренер, да си искуством помогао младим играчима да буду још бољи?

Првенствено је важно да ми добро делујемо као тим и да сваку шефову замисао можемо да спроведемо на терену. Нико се није родио научен, све се стиче временом и кроз искуство игре. Све су то одлични момци почевши од Свете Марковића, Валијентеа, Страхиње и Вујкета (прим. аут. Игор Вујачић). Сви смо ту да се помажемо и учимо једни од других!

Биљана Обрадовић

12. 02. 2020. / 11:07|