Данас је Свети Трифун! Лепше половине Урошевића и Павловићa!

Данас је Свети Трифун! Лепше половине Урошевића и Павловићa!

 

Празник православних верника Свети Трифун и празник западне традиције Свети Валентин обележавају се истовремено. Обојица светаца, иако светковани у различитим црквама, заштитници су искрене љубави свих хришћана.

Сви хришћани данас славе заштитнике искрене љубави. Православни верници обележавају Светог Трифуна, а западна традиција Светог Валентина.

У жељи да подржимо и популаризујемо праву искрену хришћанску љубав између парова и супружника за вас смо спремили сет фотографија и разговоре са нашим првотомцима Слободаном Урошевићем и Лазаром Павловићем као и њиховим лепшим половинама Ивом и Дејаном.

Ива и Слободан Урошевић

Ива: Више волим овај празник да назовем Свети Трифун јер живимо у Србији и некако ми је лепше када га повежемо са нашим обичајима. Лепо је да га обележило, али сам поборник тога да се сетимо једни других током читаве године.
– Слоба је заиста изузетно пажљив, не само да зна сваки датум, већ смо толико једно другоме купили поклона да нам сутрашњи дан у том смислу не значи пуно, осим што га сви обележавају. Заједно смо већ пет година, живимо заједно тако да је некада и тешко направити неко изненађење.
Колико је на терену срчан и неко би рекао груб, приватно је заиста неко ко врло брине о породици и мени.

Слободан Урошевић:

– Ивина и моја прича би потрајала сатима када бисмо је препричавали. За њу могу да кажем толико тога лепог, али најважније је да је добар човек који хоће свакоме да помогне. Значи ми што ме прати на свакој утакмици чак и на гостовања и знам колико се некад секира када ми се деси нешто на терену. Заиста ми није проблем да памтим датуме, али ако баш издвајам мени посебан то је њен рођендан. А што се тиче данашњег празника најважније је да су људи срећни, да се воле и подржавају без обзира да ли га звали Свети Трифун или негде у Свету Валентин. Али, мислите једни на друге стално!

Дејана и Лазар Павловић

– Ми смо заједно четри месеца-почиње причу Дејана. Знали смо се раније, али смо контакт успоставити поново на једном осамнестом рођендану. Знала сам ко је, јер навијам за Партизан иако признајем нисам била нинаједној утакмици, јер су све око мене особе које навијају за друге тимове.

– Лазар је пажљив, слободно време проводимо заједно, а када је био на припремама били смо стално на виберу и видео позиву. Упознали смо и родитеље, било је мало треме на почетку, али је све супер прошло.

Лазар Павловић:

– Дејана ми се допала чим сам је видео јер је другачија од осталих девојака. Послао сам јој поруку на инстаграму, онда смо се дописивали десетак дана и после тога се не раздвајамо. Рано је било шта сада да причамо, али ако да Бог да овако наставимо планирамо и одлазак море.
Био сам ја да упознам њене. Уф, није било лако, одговорност велика, али ево све је супер…

Више у видео прилогу!

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

14. 02. 2020. / 01:34|