Донација ФК Партизан Влади Републике Србије

Донација ФК Партизан Влади Републике Србије

У складу са новонасталом ситуацијом изазваној пандемијом Корона вируса, ФК Партизан је као друштвено одговорна компанија донела одлуку да део примања фудбалера првог тима, менаџмента и спортског сектора клуба донира Влади Републике Србије.

– Ни у једном тренутку се није доводило у питање да ли ће ФК Партизан спровести акцију помоћи или донације, већ смо у договору са надлежним органима пратили шта је неопходно и најпотребније као помоћ болницама и институција од медицинског значаја – истакао је у генерални директор ФК Партизан г. Милош Вазура додајући:

– Ми смо као друштвено одговорна компанија током читаве године спроводили различите акције помоћи где смо транспарентно кроз ПР акције или акције појединаца помагали како новчано, тако и у гардероби, намерницама и сл. .

– Сходно ситуацији у нашој земљи изазваној пандемијом Корона вируса, сви играчи првог тима ФК Партизан, менаџмент, спортски сектор и др. одрећиће се дела својих месечних примања за март, где ћемо као клуб цео износ донирати Влади Републике Србије.

– Захваљујем се и нашим играчима који су не само сада, већ кад год је то потребно, препознали важност ситуације и несебично пружили материјални допринос. Апелујем и на друге друштвено одговорне компаније и јавне секторе да и они помогну колико могу, новчано или на други начин који је неопходан у овом тренутку – нагласио је Вазура.

Донација ФК Партизан биће уплаћена у среду 25. марта 2020. године, током дана.

24. 03. 2020. / 14:38|