Baš na 29. rođendan, Aleksandar Šćekić je prikazao još jednu odličnu partiju u dresu Partizana i asistirao Takumi Asanu za prvi gol crno-belih, za rezultat 0:1 (50’).
Odlučujući gol za Partizan dao je Lazar Marković (79’) i tako utvrdio pobedu koja je timu na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem donela ne samo tri boda, već i sedmu pobedu u nizu.

U nedelju ujutru, pred početak treninga, Šćekić iznosi svoje utiske.

„Igrači su mi, pobedom na teškom gostovanju na krovu, na najbolji način čestitali rođendan. Teška utakmica u kojoj se nije bilo lako prilagoditi na teren i sve druge propratne uslove, ali smo pokazali da kada igramo kao tim, čak i kada ne ide najbolje, idemo do pobede koja je jako bitna za nas.

Na konstataciju da se činilo da u prvom poluvremenu ne ide sve po planu, Aleksandar kaže:
„Posle 45 minuta igre privikli smo se na teren i sve što nas je čekalo u nastavku! Bili su veoma agresivni i nije bilo lako igrati i uspostaviti igru na veštačkoj podlozi. Jedan dobar niz pobeda je iza nas. Sada samo treba da nastavimo u ovom ritmu i budemo još bolji“, i na pitanje koja mu je rođendanska želja, dodaje:
„Moje rođendanske želje su da budemo svi živi i zdravi i da se ovo sve više završi sa koronom, jer želimo da igramo i uživamo pred punim tribinama naših navijača!“

Biljana Obradović

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE