Утакмица 19. кола Linglong Tire Суперлиге Србије између ФК Партизан и ФК Младост Лучани остала је упамћена и по акцији „Купи виртуелну карту и помози дечаку Дејану Радојчићу“.
Услед пандемије Ковид-19, присуство публике на стадионима током спортских утакмица у Србији и региону није могуће али су, захваљујући ФК Партизан и компанији Ticketline, сви љубитељи фудбала, навијачи Партизана и људи добре воље могли да присуствују не само виртуелним путем #virtuelnakartafkpartizan, већ и да приход од своје улазнице донирају као помоћ малом Дејану.


За утакмицу 19. кола продато је 408 виртуелних улазница, а ФК Партизан и Ticketline су се одрекли својих провизија и укупно уплатили 120.000 динара на рачун гђе Милунке Гашпар, дечакове баке-старатеља.

ФК Партизан се овим путем захваљује свим навијачима који су куповином улазнице подржали ову акцију, као и компанији Ticketline која је идеју спровела у дело у рекордном времену.
Ако и ви желите да помогнете Дејану Радојчићу, новац можете уплатити на динарски рачун: 160-516434-58, Ерсте банка, на име Милунка Гашпар.

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ