Utakmica 19. kola Linglong Tire Superlige Srbije između FK Partizan i FK Mladost Lučani ostala je upamćena i po akciji „Kupi virtuelnu kartu i pomozi dečaku Dejanu Radojčiću“.
Usled pandemije Kovid-19, prisustvo publike na stadionima tokom sportskih utakmica u Srbiji i regionu nije moguće ali su, zahvaljujući FK Partizan i kompaniji Ticketline, svi ljubitelji fudbala, navijači Partizana i ljudi dobre volje mogli da prisustvuju ne samo virtuelnim putem #virtuelnakartafkpartizan, već i da prihod od svoje ulaznice doniraju kao pomoć malom Dejanu.


Za utakmicu 19. kola prodato je 408 virtuelnih ulaznica, a FK Partizan i Ticketline su se odrekli svojih provizija i ukupno uplatili 120.000 dinara na račun gđe Milunke Gašpar, dečakove bake-staratelja.

FK Partizan se ovim putem zahvaljuje svim navijačima koji su kupovinom ulaznice podržali ovu akciju, kao i kompaniji Ticketline koja je ideju sprovela u delo u rekordnom vremenu.
Ako i vi želite da pomognete Dejanu Radojčiću, novac možete uplatiti na dinarski račun: 160-516434-58, Erste banka, na ime Milunka Gašpar.

 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE