Наши првотимци – Самед Баждар, Вања Влаховић и Михајло Илић, дружили су се са малишанима у оквиру новогодишњег хуманитарног базара који традиционално организује фондација “Хуманист”.

“Иако смо данас имали још један у низу тренинга, није нам било тешко да издвојимо време и да се дружимо са малишанима у оквиру новогодишњег хуманитарног базара”, каже Самед Баждар.
“Знамо да смо многима узор и стога, на овај начин, желимо да дамо пример како треба да се негују праве вредности, а пре свега емпатија према другима.”

Са Баждаром су се сложили и Влаховић и Илић

“Увек полазимо од себе, да смо ми некада били на месту те деце и да нам је било пуно срце када бисмо видели неког од наших фудбалских идола. Повезаност и брига једних за друге је нешто најважније у 2023. години”, каже Влаховић.

Млади репрезентативац Илић додаје:

“Знамо да многа деца немају најбоље услове за живот и стога се трудимо да анимирамо на овај начин и друге јавне личности и све оне који могу да одвоје одредјена средства, како бисмо направили пакетиће за децу или им улепшали дан нашим доласком. Топла реч, знак да си ту са њима и да мислиш на њих много значе!”

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ