Марко Миловановић, млади бисер Партизана, запажен по сјајним партијама у омладинској селекцији тренера Ненада Брновића, данас је потписао нови четворогодишњи уговор са ФК Партизан.
Миловановић је био прикључен првом тиму током зимских припрема у Белеку, док се добрим партијама у омладинцима наметнуо и шефу стручног штаба Александру Станојевићу, који га је и прикључио тренинзима првог тима.
„Апсолутно ми је јасно да је у фудбалу важно стрпљење и рад, као део процеса сазревања. Веома ми је значило што сам био део припрема првог тима у Турској јер сам тада могао да упоредим разлику између сениорског фудбала и наших селекција.
Колико год да постоји жеља да дебитујем за први тим, толико сам свестан да се мора ићи корак по корак, заслужити место и када шеф оцени да је право време-искористити шансу.“

Миловановић је имао сјајну голгетерску серију у омладинској селекцији где је у мечу против Радничког из Ниша постигао и хет-трик.

„Жао ми је што смо практично изгубили трку за титулу. Ова екипа вреди и заслужује много више него што показује тренутна бодовна разлика, а сигуран сам да се са тим слажу и сви који прате утакмице. Драго ми је и да смо добили свој Инстаграм профил, као и што се утакмице прате уживо на Yоутубе каналу. То много значи за афирмацију младих играча.“

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ