Традиционални Меморијални фудбалски турнир „Дејан Дејо Марсенић” који се организује у сећање на трагично преминулог фудбалера ФК Будућност из Савиног Села, доживео је своје четврто издање, а учешће је узела и екипа Партизана. Дечаци рођени 2011. године које са клупе предводи тренер Никола Стевановић дружили су се са вршњацима из неколико клубова, а резултат није био у првом плану.

Међу учесницима су били и млади фудбалери из ОФК Врбас, ФК Сутјеска из Бачког Доброг Поља, а они су, заједно са играчима из клуба организатора редовни на свим „Дечијим трибинама“ на стадиону у Хумској.

Поред полазника школе фудбала „Партизан црно-беле бебе“, овом хуманитарном турниру су присуствовали и члан Управног одбора и председник комисије клубова пријатеља и навијача ФК Партизан, Драган Траиловић и члан комисије клубова пријатеља и навијача ФК Партизан, Маја Крстајић.

Они су испред нашег клуба предали пригодне поклоне породици настрадалог младог фудбалера, председнику ФК Будућност и организатору турнира Ђорђу Цимбаљевићу, као и председнику и заменику клуба пријатеља и навијача ФК Партизан из Врбаса Дражену Делићу и Милану Ћулафићу.

Том приликом унапређена је сарадња на нивоу омладинских школа и постигнут договор о доласку још већег броја малишана на „Дечију трибину“ током наредне сезоне.

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ