Хуманитарни турнир у малом фудбалу одржава се од 11. до 18. јануара у Хали спортова у Трстенику са циљем да се помогне породици дванаестогодишњег Дамјана Павловића из Трстеника, чији су родитељи незапослени , а који је недавно у КЦС Београд оперисан од тумора на мозгу .
Сва средства од турнира који организује КМФ Чаршија и Спортски центар Трстеник, под покровитељством Спортског савеза тог града, биће уплаћен породици Павловић.


Први хуманитарни меч одиграли су Дачини другари из млађих селекција ФК Трстеник против вршњака из ФК Врњачке Бање. ФК Партизан се несебично прикључио организацији турнира и након овог меча доделио пакетиће најмлађима, који су са трибина могли да гледају и мајсторије наших ветерана који су увеличали отварање турнира, а који су савладали екипу Трстеника резултатом 5:3 Њихово учешће на турниру изазвало је велику пажњу публике и локалних медија.
Трошкови за даље лечење и терапије су велики, те су црно-бели послали дресове за лицитацију са потписима првотимаца. ФК Партизан је поделио и дресове и шортсеве за најмлађе и најбоље играче турнира, али спремио и поклон дрес за малог Дачу.
Андреа Арсовић из стрељачког клуба је такође подржала акцију и поклонила је мајицу са Олимпијских игара која ће бити лицитирана.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ