Док је омладинска селекција Партизана на турниру у Француској, црно-бели кадети вредно тренирају на СЦ „Партизан-Телеоптик“.

Тренер кадета ФК Партизан Ђорђије Ћетковић у новој епизоди емисије „Деца Партизана“ открива како изгледа тренинг његове селекције пред мечеве Кадетске лиге Србије.

„Тренинг пре утакмице увек се састоји од неког уводног дела – загревања и разоноде, а онда се касније улази у агилност са кондиционим тренером. На крају се ради тактички део као припрема за меч“.

Ћетковић истиче да колико је важна физичка припрема играча, толико је значајна и психолошка.

„Психолошка припрема је и најважнија. Моји играчи су свесни шта их очекује, улазе годинама у такмичарски део, а волео бих и да за годину, две буду део првог тима – тамо је психолошки моменат изузетно битан. Пре утакмице им увек испричам неку причу или анегдоту, нешто што сам и ја прошао као играч. Самим тим што су играчи Партизана и што имају тај грб на дресу – мислим да је то довољна мотивација за оно што их чека у неком наредном периоду!“, казао је Ћетковић.

Кадетска национална селекција се пласирала на Европско првенство које ће се одржати у Мађарској. Част да обуку дрес репрезентације имало је чак шест играча из црно-беле кадетске селекције, а међу њима су и Матија Поповић и Никола Симић, које ћете боље упознати у овој епизоди.

Целу емисију „Деца Партизана“ можете погледати на јутјуб каналу ФК Партизан Београд.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ