Последње коло у својим лигама црно-бели омладинци, кадети и млађи кадети одиграли су против екипе Црвене звезде. Кадетска селекција је савладала госте резултатом 4:1 и тиме заузела прву позицију на табели Кадетске лиге Србије, док омладинци и млађи кадети нису успели да дођу до бодова.

Омладинска селекција Партизана је тренутно на првој позицији са 8 бодова предности у односу на вечитог ривала, а уколико до краја сезоне остане на водећем месту – обезбедиће пласман за Лигу шампиона.

Нова епизода емисије „Деца Партизана“ доноси и нове фудбалске изазове у којима су овог пута учествовали омладинци ФК Партизан – Лука Танасијевић, Михајло Исаиловић, Марко Бебек и Огњен Крајновић.

Откривамо на који начин се омладинска селекција физички припрема за оно што их очекује у првенству, да ли се разликује припрема играча у зависности од тога на којој позицији играју, али и о томе шта је неопходно да индивидуални тренинзи играча не би негативно утицали на његов фудбалски развој – говорио је кондициони тренер омладинаца Урош Ђедовић.

„Данашњи тренд је да играчи око себе окупљају читав стручни штаб, а у њему своје место треба да има и кондициони тренер. Ми се трудимо да играчу када дође овде у клуб дамо све оно што му је потребно за његов развој. Међутим, увек постоји простора за неки додатни рад и усавршавање – што је и пожељно у савременом фудбалу. Оно што ту може бити проблем је недостатак комуникације, односно координације са клубом. Такође, није добро ако се неки додатни рад ставља испред онога што је најважније на тренингу, а то је рад на фудбалском терену. Само уз добру комуникацију и разумевање тога шта је тренажни процес можемо доћи до позитивних резултата“.

Целу емисију погледајте на јутјуб каналу ФК Партизан Београд.

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ