Crno-beli i u ovoj godini nastavljaju tradiciju druženja i poseta klubovima navijača u regionu. U subotu, 15. januara 2022. godine, članovi Upravnog odbora FK Partizan, Dragan Trailović i Zoran Rajić su, zajedno sa Aleksandrom Trifunovićem i Zvonkom Popovićem, legendama našeg kluba, bivšim fudbalerima, a sada skautima, posetili navijače u Guči.
U lokalnoj samouporavi su ih srdačno dočekali: Miloš Jovičić, zamenik predsednika opštine, Zorica Milošević, pomoćnica predsednika opštine, Milić Domanović, član komisije za navijače FK Partizan, dr Aleksadar Pajović iz fudbalskog kluba Dragačevo, Miloš Pajović iz Turističke organizacije Dragačevo-Guča, Dimitrije Slavković, profesor fizičke kulture, Dejan Šoć, dopisnik lista „Sportski žurnal“ iz Lučana i Ljubodrag Stanić, prijatelj FK Partizan i direktor turnira „Trofej Guča“.
Nakon prijema, fudbaleri i članovi uprave crno-belih obišli su „Muzej trube“, a zatim su se družili sa navijačima u „Kulturnom centru“ i podelili 212 članskih karata FK Partizan.

FOTO GALERIJA: SANDIĆ FOTO


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE