Jedan od najmlađih članova stručnog štaba naše seniorske ekipe Tomić Lazar je uspešno odbranio doktorsku disertaciju 12. aprila 2022. godine na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu na temu „Evaluacija novog testa za procenu vremena reagovanja i efikasnosti odbrane u specifičnim fudbalskim situacijama“. Na ovaj način je okončao petogodišnji proces edukacije na doktorskim akademskim studijama i stekao je zvanje doktora nauka iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta (FUDBAL). Pored cenjenih članova Komisije i mentora dr Bojana Leontijevića, nekadašnjeg člana stučnog štaba FK Partizan, celokupan događaj su na zadovoljstvo svih prisutnih svojim dolaskom uveličali šef stručnog štaba gospodin Aleksandar Stanojević i pomoćni trener Branimir Mićović, kao i selektor U20 reprezentacije Srbije Aleksandar Rogić.
​Tomić Lazar je rođen 28. oktobra 1993. godine u Kruševcu, radi kao asistent na predmetu Fudbal na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, a član stručnog štaba FK Partizan je od 2018. godine na poziciji trenera analitičara. Tokom 2021. godine je postao pomoćni trener u reprezentativnoj selekciji za igrače do 20 godina.

„Nakon celokupnog procesa edukacije u trajanju od 10 godina na Fakultetu, veoma sam srećan što sam uspeo da realizujem najvažniji cilj koji sam postavio ispred sebe prilikom upisa. Iskoristio bih priliku da izrazim zahvalnost igračima FK Partizan koji su uzeli učešće u testiranju i predstavljali deo uzorka ispitanika za sprovedeno istraživanje. Imajući u vidu da se kroz poslovne aktivnosti trudim da stečena teorijska saznanja svakodnevno unapredim praktičnim iskustvom, posebno zadovljstvo mi pričinjava činjenica da se doprinos rezultata moje doktorske disertacije može ogledati podjednako kroz teorijski i praktični aspekt u fudbalu“.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE