U petak, 26. februara ekipa Partizana odigraće 24. kolo Linglong Tire Super lige Srbije i gostovati ekipi Inđije.
O samoj ekipi i očekivanjima pred utakmicu govori prvotimac Partizana Miloš Jojić koji je na utakmici prethodnog kola FK Partizan – FK Radnik Surdulica 3:0, (1:0) upisao dve asistencije.

„Obe asistencije su mi podjednako drage, bez obzira da li govorimo o Vujketovom prvom golu (prim.aut. Igor Vujačić) ili drugom, Šćekinom ( prim.aut. Aleksandar Šćekić). U drugo poluvreme ušli smo malo konfuzno, ali smo tim golom to presekli i nastavili kako treba. Na treninzima smo uvežbavali prekide i uigravali smo pojedine akcije, što se pokazalo, naravno, kao dobro.“

„U toku karijere mi se još nije dogodilo da na jednoj utakmici imam dve asistencije i to obe baš iz prekida. Imao sam naravno i asistencije i davao sam i golove na istim utakmicama, a ovo je prvi put da imam dve asistencije iz prekida“, dodaje Jojić.

Partizan ima dvanaest pobeda u nizu u ovoj sezonu od dolaska trenera Stanojevića. Ti si u nekima bio starter od kada si se priključio ekipi, a u neke si ulazio sa klupe?

„Atmosfera u klubu, timu i stručnom štabu je takva da je svaki igrač jako bitan, ali i da se bez svakog od nas može, što se pokazalo u prethodnom periodu. Neke utakmice sam počinjao, ekipa je pobeđivala, neke utakmice nisam počeo i ekipa je takođe pobeđivala.“ kaže Jojić i posebno ističe:
„Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci. Da li ću početi ili ne, zaista se time ne opterećujem, već je važno da je unutar tima atmosfera dobra, da podržavamo jedni druge i da se to vidi na terenu, da smo prava ekipa.“

Gostujemo ekipi Inđije?

„Očekuje nas jedan neugodan protivnik na lošem terenu, to mogu reći, jer sam gledao njihove utakmice. Teren izgleda jako loše. Inđija je ekipa koja je agresivna, koja pritiska, koja se bori za opstanak i koja samim tim ima dodatnu motivaciju. Mi smo Partizan i idemo tamo po tri boda.“, završava Jojić.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE