„И ја сам сањао да заиграм у Партизану.
А онда су снови постали стварност.
Пријави се и оствари своје снове.“

Драги дечаци, наше нове фудбалске наде,
Ваш вољени клуб и ове године организује традиционални фудбалски камп Омладинске школе ФК Партизан који ће бити одржан на Златибору.
Златибор је планина изузетне лепоте. Краси је пријатна клима, благо поднебље, пространи пропланци, бујни пашњаци испресецани планинским потоцима и прошарани бујним боровима по којима је ова планина и добила име. Просечна надморска висина је 1000 м.
Омладинску школу ФК Партизан и све њене категорије прошли су, сада већ, велики европски играчи (Александар Митровић, Душан Влаховић, Адем Љајић, Никола Миленковић, Страхиња Павловић, Матија Настасић, и многи други ) , којима је и поред иностраног ангажмана црно-бела боја и даље у срцу!


Стога те позивамо да и ове године направиш своје прве фудбалске кораке или још једном утврдиш оно што си научио на прошлом кампу. Дођи да још више напредујеш и направиш нови корак ка остварењу снова.
На Златибору у 2022. години чекамо дечаке рођене од 2008. до 2014.год. са или без фудбалског искуства!
Традиционални летњи камп одржаће се од 26.06. − 02.07.2022. године уз подршку нашег техничког спонзора компаније Најки, која ће сваком полазнику даривати опрему за тренинг.
Сви полазници кампа биће смештени у одмаралишту Дунав Турист на Златибору на бази пуног пансиона. Цена кампа је 45.000,00 динара са смештајем, односно 35 000,00 динара без смештаја.

Опрема укључена у цену ( два комплета за тренинг, тренерка и ранац ).
Као и увек, са полазницима ће радити еминентни тренери наше омладинске школе који су и открили многе првотимце Партизана!

Све додатне информације можете добити и на телефон 00381 11 3693815.

Заједно до снова!

Твој Партизан!

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ