„I ja sam sanjao da zaigram u Partizanu.
A onda su snovi postali stvarnost.
Prijavi se i ostvari svoje snove.“

Dragi dečaci, naše nove fudbalske nade,
Vaš voljeni klub i ove godine organizuje tradicionalni fudbalski kamp Omladinske škole FK Partizan koji će biti održan na Zlatiboru.
Zlatibor je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m.
Omladinsku školu FK Partizan i sve njene kategorije prošli su, sada već, veliki evropski igrači (Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Matija Nastasić, i mnogi drugi ) , kojima je i pored inostranog angažmana crno-bela boja i dalje u srcu!


Stoga te pozivamo da i ove godine napraviš svoje prve fudbalske korake ili još jednom utvrdiš ono što si naučio na prošlom kampu. Dođi da još više napreduješ i napraviš novi korak ka ostvarenju snova.
Na Zlatiboru u 2022. godini čekamo dečake rođene od 2008. do 2014.god. sa ili bez fudbalskog iskustva!
Tradicionalni letnji kamp održaće se od 26.06. − 02.07.2022. godine uz podršku našeg tehničkog sponzora kompanije Najki, koja će svakom polazniku darivati opremu za trening.
Svi polaznici kampa biće smešteni u odmaralištu Dunav Turist na Zlatiboru na bazi punog pansiona. Cena kampa je 45.000,00 dinara sa smeštajem, odnosno 35 000,00 dinara bez smeštaja.

Oprema uključena u cenu ( dva kompleta za trening, trenerka i ranac ).
Kao i uvek, sa polaznicima će raditi eminentni treneri naše omladinske škole koji su i otkrili mnoge prvotimce Partizana!

Sve dodatne informacije možete dobiti i na telefon 00381 11 3693815.

Zajedno do snova!

Tvoj Partizan!

 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE