Po uzoru na utakmice najelitnijih takmičenja pod pokroviteljstvom UEFA, Lige Evrope i Lige šampiona, FK Partizan u saradnji sa medijskim partnerom Arena Sport pokreće zvučnu platformu koja simulira prisustvo navijača na stadionima širom Srbije.

„Kako zbog pandemije Kovid-19 u našoj zemlji nije moguće prisustvo navijača na stadionima, FK Partizan želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i na ovaj način se pridruži evropskim i svetskim standardima.
Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ovu ideju sprovedemo u delo. Nadamo se da će fudbalska publika, posebno Partizanova, uživati u tome, kao što uživa u igri svojih ljubimaca“, izjavio je direktor marketinga FK Partizan g. Predrag Vujović.

„Pokretanjem platforme Arena Cloud na teritoriji čitave bivše Jugoslavije, kao i multi-prenosa utakmica, Arena Sport nastavlja modernizaciju svog programa u koje spada i zajednički projekat između naše televizijske kuće i FK Partizan.
Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično.
FK Partizan je prvi došao na ovu ideju u domaćem prvenstvu, te će stoga ona biti premijerno puštena na utakmici 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije, FK Partizan – FK Vojvodina.
U planu je implementiranje zvučnih efekata i tokom prenosa utakmica drugih klubova“, ističe glavni i odgovorni urednik TV Arena Sport, g. Ivan Radulović.

Meč FK Partizan – FK Vojovidina igra se u utorak 2. marta 2021. godine od 16 časova.

Utakmicu možete pratiti uživo na kanalu televizije Arena Sport i besplatno na aplikaciji Arena Cloud.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE