ФК Партизан у сарадњи са Институтом за трансфузију Србије сутра организује акцију добровољног давања крви у просторијама ресторана, источна страна стадиона, у недељу 20.08.2017. у периоду од 10-15 ч.

Због алармантности ситуације на коју су указали све релевантне здравствене установе, акцији добровољног давања крви приступиће и читав први тим ФК Партизан, предвођен Мирославом Ђукићем и стручним штабом, који ће сутра у наведеном термину доћи и дати крв.

И поред присутног  умора, потребног периода за опоравак, пута за Мађарску на одлучујући меч за Европу, првотимци Партизана  ће још једном показати своју људскост и карактер одлучивши се да својим личним примером укажу на алармантност ситуације и дају крв најугроженијима.

Напомињемо да су крвне јединице преко потребне  како би се спровеле заказане операције и осигурао живот бебама, дојиљама, старима  и болеснима!

Сви добровољни даваоци који сутра дођу и дају крв на поклон ће добити карту за утакмицу Партизан – Напредак, као и поклоне из црно-белог бутика.

Они ће показати својим примером, зато покажи и ти!

За живот, за Партизан!

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ