„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam, kao neko ko je prvenstveno prošao celu Omladinsku školu Partizana, u ovom trenutku preuzeo FK Teleoptik, koji je kroz svoju istoriju bio prava baza za razvoj igrača koji su potom bili, ne samo prvotimci, već i napravili sjajne karijere.
Podsetiću vas da su neki od njih bili, pre svega, legendarni kapiten Partizana i igrač sa najviše odigranih utakmica u crno-beloj porodici – Saša Ilić, potom Goran Arnaut, Ivica Iliev, Marko Živković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, kao i Nikola Bleki Milenković i Aleksandar Mitrović, čija imena znamo šta znače u evropskim i svetskim okvirima.
To je upravo i moja želja, kao novog šefa stručnog štaba, da se ojača ta crno-bela linija, a ujedno otvori i put novim, talentovanim igračima koji će, kroz svoja najbolja izdanja u Teleoptiku, biti konkurentni za prvi tim.
Podsećanja radi, upravo se Vanja Vlahović u prošloj generaciji nametnuo u širem izboru za prvi tim Partizana, dok je prekaljeni štoper – Bojan Ostojić, u našim redovima kao igrač, ali pre svega kao neko ko će mladim igračima pomoći dok sazrevaju. Upravo su sa njim stasali i Strahinja Pavlović i Nikola Bleki Milenković.
Igrači su za nas u prvom planu, a ja ću se, svojim iskustvom i radom, potruditi da ih izvedem na pravi put“, rekao je kratko Duljaj.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE