Након меча у Хумској, екипа Гента успела је да се одвоји на прву позицију групе Б у Лиги конференција. Већ у следећем колу Партизан ће се састати са истом екипом, а голман Александар Поповић сматра да је његов тим и даље актуелан у борби за директан пролаз даље.
,,Мислим да смо ми и Гент две најјаче екипе. Знали смо да ће они изаћи офанзивно, имају доста квалитетних играча у нападу, знали смо отприлике како ће играти. Утакмица је била отворена, више се играло у другом полувремену. Након њиховог гола имали смо пар изгледних прилика, али нисмо постигли гол, имали смо и пречку и пар одбијених лопти… Видели смо да можемо да играмо са њима, идемо у Белгију, можемо да их победимо”, рекао је Поповић и додао:
,,Да бисмо били први, морамо да их победимо. Имамо две утакмице, имамо шансу, ништа није изгубљено. Спремаћемо се као и за ову и идемо на победу!”
Црно-бели од старта сезоне играју у ритму од две утакмице недељно, тако да их већ у недељу очекује дуел са екипом ТСЦ-а у оквиру Linglong Tire СЛС.
,,Навикли смо, већ 3-4 месеца играмо у том ритму. Свака првенствена утакмица је као финале. Идемо у Тополу на победу! Први смо на табели, ово ништа не мења”, поручио је Поповић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ