Иван Гудељ, бивши играч сплитског Хајдука и репрезентације Југославије, посетио је ФК Партизан где су га дочекали почасни председник- Иван Ћурковић и спортски директор – Ивица Краљ , као и спортски новинар – Игор Микља.

Гудељ је недавно, широм Србије, промовисао и књигу „Хајдучка прича”, као и документарни филм „Иванова игра“, а свака од промоција је била осмишљена као дружење бивших фудбалских асова са ових простора.
Иван Гудељ је активан и на популаризацији здравих стилова źивота и бриге о здрављу, са посебним акцентом на борбу против хепатитиса Б због којег је и сам нагло прекинуо фудбалску каријеру у 26. години живота.
Филм „Иванова прича“ приказан је и крајем августа на нишком фестивалу документарног филма „Цитy фест”. Током 2021. године, филм је добио многа признања на међународним фестивалима, између осталих и специјално признање на Интернационалном фестивалу спротско-документарног филма у Милану, као и награду за најбољи средњометражни филм на Међународном фестивалу спортско-документарног филма на Златибору, где је Иван добио и награду за животно дјело.

Гудељ је у Хумској обишао трофејну салу клуба, а осим позитивних утисака, на посету ће га увек подсећати и црно-бели дрес са бројем 4 на леђима и монографија „Сто година Душка Радовића”.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ