Sa željom da crno-bela porodica bude čvrsta, a da se deca od malena okrenu pravim vrednostima, članovi UO FK Partizan, na čelu sa g. Draganom Trailovićem i prof. dr Rajićem, posetili su opštinu Veliko Gradište gde je upriličen susret sa g. Draganom Milićem, predsednikom opštine, i g. Vladimirom Štrbcem, predsednikom skupštine opštine.
Tokom razgovora, dogovorena je saradnja u više pravaca:
– Podela novih plastificiranih članskih karata na teritoriji opštine Veliko Gradište.
– Poseta mališana i prisustvo utakmici FK Partizan -FK Anortozis 9.12.2021. godine.
– Saradnja FK VGSK sa Omladinskom školom FK Partizan
-Odigravanje utakmice u selekciji veterana između FK VGSK i FK Partizan u narednih deset dana.
Predstavnici FK Partizan su razgovore nastavili i u opštini Kladovo, sa g. Nikolić Sašom, predsednikom opštine, g. Ćeha Milanom, predsednikom komisije za sport i generalnim sekretarom FK Đerdap iz Kladova, i g. Mitrović Vladimirom, koordinatorom za rad mlađih kategorija FK Đerdap. Na sastanku je iskazano zadovoljstvo zbog odličnog funkcionisanja saradnje sa Omladinskom školom FK Partizan koja je ranije uspostavljena, a takođe je dogovorena i podela novih plastificiranih članskih karata navijačima Partizana na teritoriji opštine Kladovo, kao i dolazak dece na utakmicu sa Anortozisom, 09.12.2021. godine.
Razgovaralo se i o obeležavanju jubileja 90 godina postojanja FK Đerdap, gde je učestvovao i Sladoje Bilav, jedan od najboljih fudbalera FK Đerdap svih vremena, koji je bio domaćin u obilasku hidrocentrale „Đerdap“, zajedno sa domaćinima i predstavnikom Turističke organizacije Kladovo.
Pored navedenih poseta, predstavnici Partizana su organizovali i sastanke sa predstavnicima škola fudbala opština Zaječar, Majdanpek, Donji Milanovac, Negotin i Bor, sa kojima će takođe biti sprovedene navedene akcije i proširena saradnja na obostrano zadovoljstvo.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE