U sredu 2. marta 2022. godine na SC Partizan-Teleoptik biće organizovana konferencija za medije pred utakmicu 25. kola Linglong Tire SLS koju FK Partizan igra na domaćem terenu protiv ekipe FK Mladost. Utakmica je zakazana za četvrtak 3.marta sa početkom u 17:05 časova.

Prenos konferencije možete gledati na našem sajtu ili jutjub kanalu.

Prodaja ulaznica za utakmicu 25. kola Linglong Tire Superlige Srbije za sezonu 2021/22 između FK Partizan i FK Mladost koja je na programu u četvrtak 03.03.2022. u 17:05h počinje u sredu 02.03.2022. od 10 časova preko Ticketline prodajnih kanala.

Cene ulaznica, po sektorima:

• JUG – 400 dinara
• ISTOK, ZAPAD – 600 dinara
• LOŽE – 3.000 dinara

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u četvrtak 03.03.2022. od 10 časova i trajaće do početka utakmice.

KAO ŠTO JE RANIJE OBJAVLJENO SVIM KUPCIMA ULAZNICA ZA UTAKMICU SA SPARTOM BIĆE OMOGUĆEN ULAZ SA ISTOM TOM ULAZNICOM (BEZ POTREBE ZA ZAMENOM ULAZNICA) NA ONOJ TRIBINI ZA KOJU SU KUPILI ULAZNICE. KUPCIMA ULAZNICA ZA SEVERNU TRIBINU BIĆE OMOGUĆEN ULAZ NA ISTOČNU TRIBINU ZA UTAKMICU FK PARTIZAN – FK MLADOST.

SEZONSKE ULAZNICE FK PARTIZAN ZA SEZONU 2021/2022 VAŽE ZA OVU UTAKMICU

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ