Пред почетак репрезентативне паузе Партизан је уписао нова три бода у утакмици 12. кола Моцарт бет СуперЛиге Србије, савладавши на гостовању екипу Радника из Сурдулице резултатом 0:2. За вођство 0:1, Натхо је, као и увек, био сигуран и убележио 25. погодак са беле тачке, док други гол постигао Квинси Мениг.

Квинси, био си ван терена више од десет дана, али си повратак обележио сјајним поготком?
„Драго ми је да смо победили и што сам се вратио на овај начин. Сјајно се слажемо као тим. Важно је да само ређамо победе, а уз то свако од нас, кроз добре асистенције саиграча, има шансу за голове.“

Осећа се да се Партизан вратио на добар пут после велике и играчке и психолошке криза и свака нова победа нас диже даље. До четвртка имате слободно, како ћеш провести то време?

„Идем у Амстердам да будем са пријатељима и породицом, да пуним батерије и наставим са терапијама, а онда почињемо поново са тренинзима.“

Шеф је рекао да си током опоравка био добро, да си слушао музику и причао са саиграчима, алудирајући на добру атмосферу и односе у тиму. Шта си слушао?

„Погледајте Партизанов Тик Ток и ту имате одговоре на сва питања“, у шаљивом тону каже Мениг.

Натхо, какви су твоји утисци након ове не лаке утакмице?

„Веома важна утакмица за нас, посебно јер је познато да је ово тежак терен, не само када говоримо о трави, већ је и стадион мали“, почиње Натхо, и додаје:
„Стога смо играли са 5 играча позади, што није било лако, али смо „изгурали“ оно што смо хтели. Сачували смо гол, што је најважније, а онда смо уз помоћ добрих играча у нападу успевали да искористимо ситуације у нашу корист.

Како ћеш провести репрезентативну паузу?

„Срећан сам због победе и што можемо да одемо на одмор са позитивним резултатом. Последњих месец дана имамо добре резултате и добру енергију у тиму и када се вратимо са паузе морамо тако да наставимо. Ја нећу имати предаха, имам веома важне утакмице са репрезентацијом Израела против Албаније и Малте и надам се победема, а потом да наставимо са победама и у првенству.“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ