Млади фудбалер Партизана Никола Лакчевић пре скоро годину и по доживео је повреду предњих укрштених лигамената, после чега се успешно опоравио и вратио на терен након шест месеци. На жалост, груб старт на једној од тренинг утакмица Лакчевића је коштао нове повреде менискуса, што га је поново одвојило од терена. После терапија и рада у склопу медицинског сектора ФК Партизан, пратећи и попуштање мера са пандемијом ковида 19, Никола Лакчевић је данас успешно оперисан у Лиону. Лакчевића је оперисао познати хирург-ортопед др Бертран Сонери Коте.

,,После прве операције предњих укрштених лигамената вратио сам се на терен за шест месеци, док сам прву утакмицу одиграо месец дана касније.
Током тих пола године стекао сам фантастичну форму и чини ми се да никад нисам био спремнији.  Прва тренинг утакмица је прошла одлично, док сам на другој добио ударац у колено. Мислио сам да није ништа страшно, да је само менискус. Желео сам да играм више од свега, али је тај ударац био толико јак да је, изгледа, повукло и лигаменте на оперисаном колену и, уз све, испало ми је и колено. Не кријем да је то за мене био јак ударац, али кад сам једном све ово преживео, преживећу поново. Спреман сам ментално и то је најважније. Не одустајем од фудбала, ово ме само јача – каже Лакчевић и додаје: ‘Захваљујем се свим људима у клубу на великој подршци и разумевању, саиграчима и запосленима на СЦ Партизан-Телеоптик. Њихова подршка ми много значи!’’

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ