Veze Fudbalskog kluba Partizan i Republike Srpske uvek su bile neraskidive. To je region gde crno-beli imaju ogromnu armiju navijača, gde se mečevi Parnog valjka prate sa velikom pažnjom i odakle konvoji vozila kreću na svaki fudbalski praznik u Humskoj.
Ta veza svakim danom je sve dublja i čvršća, gradi se iskrenom ljubavlju i obostranim poštovanjem, a juče je u tom pogledu napravljen još jedan krupan korak. Naime, specijalni gosti našeg kluba na meču 27. kola Linglong Superlige protiv Napretka bili su mališana iz Šamca, kojih je bilo 60 i koji su obišli trofejnu salu i kompleks stadiona u Humskoj, a dogovoren je i dolazak na “Dečiju tribinu”.
Delegaciju koju su predvodili predsednik Skupštine opštine Šamac, Simo Varadinović, ujedno i predsednik Fudbalskog saveza Šamca i ugledni privrednik iz ovog grada, Dušan Jekić, ugostili su član Upravnog odbora kluba Dragan Trailović i Maja Krstajić, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan.
U prijatnom razgovoru je dogovoreno da se u ovom gradu osnuje Klub prijatelja našeg kluba, a precizirana je i saradnja na nivou FS Šamca i Omladinske škole Partizana.

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ, SANDIĆ FOTO, PRIVATNA ARHIVA


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE