Млади Мијат Голочевац, шеснаестогодишњи ученик Технике школе из Обреновца велики је навијач Партизана, знају то сви његови школски другари и одлучили су да га изненаде. Контактирали су маркетинг секцију нашег клуба и заједничким снагама смо му приредили незаборавно искуство – целодневни обилазак Спортског центра „Партизан – Телеоптик” у Земуну и Трофејне сале стадиона у Хумској.

Иницијатори целе идеје били су Богдан и Никола Чорлија, Матеја Белић, Милан Росић, Илија Бајић и Александар Ћеран, Мијатови школски другови, коју су се заједно са његовом мајком Мајом Обрадовић и почасним председником Атлетског клуба Партизан, Душаном Живановићем потрудили да му испуне давнашњи сан.

Храбри Мијат који болује од спиналне мишићне атрофије годинама је желео да обиђе стадион Партизана и упозна првотимце вољеног клуба, а сада му се та жеља коначно остварила. И не само да их је упознао и фотографисао се са њима, већ је као успомену добио и дрес са потписом свих фудбалера, уз жељу да врло брзо буде гост на једној од утакмица Парног ваљка.

После обиласка популарног „Земунела”, Мијат је са мајком и другарима обишао и стадион у Хумској, где их је дочекала маркетинг менаџер клуба Маја Крстајић и том прилико упознала са богатом историјом Партизана, а сви присутни су на поклон добили и пригодне поклоне.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ