Jesenja polusezona završena je kao najuspešnija u istoriji kluba, a crno-beli su nastavili tradicionalna druženja sa navijačima širom regiona. U četvrtak, 23.12.2021. godine, članovi Upravnog odbora FK Partizan, Milan Stojanovski i Dragan Trailović su, zajedno sa mladim napadačem Markom Milovanovićem i Aleksandrom Trifunovićem, posetili opštinu Čajniče u Republici Srpskoj. U pratnji domaćina, Gorana Karadžića, načelnika opštine, i predstavnika kluba FK „Stakorina“, Dragana Bjelogrlića, predsednika skupštine kluba, Bogoljuba Drljevića, predsednika UO i Konstantina Katane, trenera, gosti su obišli jednu od najvećih pravoslavnih svetinja, hram Uspenja Bogorodice, koja je dom čuvene ikone-Čajničke Krasnice, gde ih je dočekao sveštenik Damjan Radović.
Nakon toga, organizovano je druženje u Domu kulture „Filip Višnjić“, gde su navijači i građani Čajniča imali priliku da se fotografišu sa idolom i mladom nadom srpskog fudbala, osamnaestogodišnjim Milovanovićem.

Delegacija Partizana je nastavila svoje crno-belo druženje i u petak, 24. decembra 2021. godine.
Posle opštine Čajniče i Višegrada, druženje je nastavljeno i u opštini Rudo, u Republici Srpskoj, gde ih je dočekao načelnik opštine, g. Dragoljub Bogdanović, kao i glavni organizator skupa, g. Vladimir Bradonjić, direktor Javne ustanove za sport i turizam i sportski direktor FK Rudo.
Crno-beli su izrazili svoje oduševljenje prijemom i samom organizacijom!

FOTO GALERIJA: MP Grphx


 

FOTO GALERIJA: RUŽICA JOVANOVIĆ

FOTO GALERIJA: SANJA NOVAKOVIĆ

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE