При крају текуће 2018. године ФК Партизан је испунио још једну жељу својим верним навијачима обезбедивши овог пута бесплатно школовање за трогодишње студије Нади Јевтић из околине Суботице.

Нада Јевтић је пре неколико месеци послала писмо ПР и маркетинг служби Партизана у којем је навела да као особа са инвалидитетом није у могућности да посети Београд и стадион свог вољеног клуба, али да зато сваки пут бодри црно-беле када долазе у Суботицу. Поред žеље да упозна Сашу Илића, Немању Николића и Немању (Р) Милетића, њена највећа животна жеља је да  поред доброг здравственог стања, упише једног дана студије новинарства и ради за вољени клуб.

Захваљујући проф. др Бобану Томићу директору Високе школе за комуникације на Новом Београду, Нада је добила бесплатно школовање за трогодишње онлине (на даљину) студије новинарства у овој образовној установи.

Поред овог вредног поклона, ПР и маркетинг служба Партизана су јој омогућили да њен први интервју буде са једним од њених омиљених играча.

Позивамо све друштвено одговорне компаније, као и образовне установе које желе да запосле или школују особе са инвалидитетом, да се обрате маркетинг и ПР служби ФК Партизан на мејл: marketing@partizan.rs

Послушајте пажљиво Надино писмо и чујте од ње лично како се јој се живот променио за два месеца.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ