После завршене заостале утакмице 5. кола Супер лиге Србије која је одиграна у четвртак, 28. октобра 2021. године, Партизан је забележио тринаести тријумф у четрнаест овосезонских мечева. Други и трећи гол за црно-беле постигао је Бибарс Натхо.
„Постигао сам два гола, али оно што је најважније је да наставимо да побеђујемо. Биће све теже и теже, али морамо да будемо концентрисани на себе, да се држимо заједно, као данас, и да побеђујемо у утакмицама и када иде тешко”, рекао је Натхо.

Осврнуо се и на разлику у првом и другом делу игре по питању прилика у којима је његов тим угрожавао мрежу противника:

„У другом полувремену смо стварали више шанси. После трећег гола могли смо да постигнемо још један или два поготка, али свакако је најважније да смо победили и да смо и даље на првом месту.“

Иако Партизан има бодовну предност неопходну за чување првог места, Натхо истиче да борбу настављају једнаким жаром:

„Имамо 8 бодова предности у односу на другопласирани тим, (уз утакмицу више-прим.аут.) желимо да наставимо још боље и да останемо на првом месту. Концентришемо се само на себе јер знамо да, ако наставимо добро да играмо, нико неће моћи да нас победи.“

Борба за титулу наставља се већ у недељу, када ће црно- бели дочекати екипу Чукаричког.

„Још од прве утакмице у сезони играмо на свака 3-4 дана. То је наш посао. Имамо велики тим са 25 играча, можемо да их ротирамо. Свако ко игра се мора борити за бодове, морамо умети да играмо и у Европи и у лиги“, поручио је.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ