Поштовани навијачи Партизана,

Двомеч између ФК Партизан и ФК Бешикташ је од стране УЕФА проглашен мечом високог ризика. У складу са том проценом договорено је да на обе утакмице у Београду и у Истанбулу нема гостујућих навијача. По том договору, улазнице за гостујући сектор на стадиону Партизана неће бити пуштене у продају. Исто ће важити и за гостујући сектор стадиона Бешикташа.

Напомињемо да ће улазнице за утакмицу у Београду бити могуће купити само уз лична документа, максимално 4 уз један лични документ. Улазнице неће моћи да купе држављани Турске, као и особе за које се процени да су навијачи Бешикташа.

Такође је веома важно напоменути да особама са обележјима гостујућег клуба, неће бити дозвољен улаз стадионима, како у Београду, тако и у Истанбулу, чак и у случају да поседују улазнице за утакмицу.

Молимо навијаче Партизана да се понашају у складу са безбедносним препорукама, поштују противника на терену, навијају фер и спортски, као и да учине максимални напор да пролази и степеништа на стадиону буду проходни све време, посебно имајући у виду да су казне које је клуб платио претходних година, само за непроходне пролазе и блокирана степеништа огромне и мере се у стотинама хиљада евра.

Ваш ФК Партизан

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ