Omladinci Partizana savladali su u 4. kolu Omladinske lige Srbije ekipu Vojvodine – 4:3.
Veoma zanimljiv derbi ekipa Nenada Brnovića odigrala je dobro, tri puta imala po dva gola prednosti i na kraju, i pored grešaka, zasluženo slavila.
Samed Baždar bio je najbolji pojedinac utakmice, pogađao je tri puta, u 10, 17. i 90+1. minutu, jedan gol postigao je, u 48, Vanja Vlahović.
Igrali su Mihajlović, Bojat (od 67. Stašević), Ikanović, Stanković, Ilić, Đorđević, Petković, Baždar (od 90+3. Krstić), Milovanović (od 86. Vranić), Jovanović (od 70. Jevremović) i Trifunović (od 28. Vlahović).
Omladinci Partizana posle četiri odigrana kola imaju 10 osvojenih bodova.

Samed Baždar, najbolji strelac utakmice se osvrnuo i na rad sa prvim timom Partizana rekavši:

,,Dosta mi znači rad sa prvim timom- treninzi su zahtevniji, više se radi i to daje rezultat. Mnogo mi znače i utakmice za omladince, dajem svoj maksimum na svakoj utakmici i tako pomažem ekipi da ostvari što bolji rezultat. Naravno, pomaže mi rad sa iskusnijim saigračima, pamtim sve informacije koje mi daju i pokušavam da ih primenim na terenu. Srećan sam zbog svoja 3 gola, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje. Što se tiče šefa Stanojevića, mnogo mi znače njegovi saveti i mislim da on najbolje zna kako treba postupati sa mladim igračima.’’

Nažalost kadeti Partizana su doživeli prvi poraz u sezoni, u 4. kolu Kadetske lige Srbije novosadska Vojvodina slavila je u SC Partizan-Teleoptik rezultatom 4:3.
Greške Partizanovih kadeta Novosađani su redovno kažnjavali, pa je u 60. minutu rezultat bio 0:4. Posle toga su Matija Stojanović u 65. iz jedanaesterca, pa Novak Petrušić u 70. i 79. minutu pogađali za 3:4. Ipak, ekipa Nikole Jovanića nije imala snage za potpuni preokret.
Igrali su Petrić, Bogdan (od 36. Andrić), Obrić, Mladenović, Krajnović, Makaji, Mirčetić (od 82. Bjelajac), Borović (od 32. Aleksić), Petrušić, Stojanović (od 73. Skrobonja) i Ilić (od 53. Rakonjac).
Posle četiri odigrana kola crno-beli imaju devet osvojenih bodova.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE