Bojan Ostojić, štoper crno-belih, kome je produžen ugovor posle gola u finalu Kupa Srbije, maja 2019. godine, a zatim i 2020. godine na još godinu dana, danas je u prisustvu g. Miloša Vazure, generalnog direktora FK Partizan, potpisao novi jednogodišnji ugovor.
Ostojić je u Humsku došao 2016. godine i do danas je odigrao 155 utakmica i osvojio duplu krunu 2016/2017. godine i dva trofeja Kupa Srbije.

“Biti lojalan klubu i spreman da u svakom trenutku odgovoriš zahtevima trenera i institucije kakav je FK Partizan je ono što se uvek i svuda najviše vrednuje. Stoga mi je posebno drago što smo danas produžili ugovor sa Bojanom Ostojićem, koji je u klubu već pet godina i koji zna kako se nosi i koliko je težak dres Partizana. Zato mu još jednom iskreno čestitam i želim puno uspeha u godini koja je pred njim!” – rekao je generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura.

„Moram priznati da je i za mene bilo veliko iznenađenje. Ne mogu da kažem da se nisam negde potajno nadao, ali bio sam svestan da sam već dosta dugo u Partizanu, da dolaze i drugi igrači i da je to u fudbalu neki normalan proces. Stoga mi je ovaj ugovor još draži, jer je došao na inicijativu šefa Stanojevića koji važi za surovog profesionalca, koji iz svakog igrača izvlači maksimum i za koga je jedina mera isključivo rad, odnos na terenu i profesionalni odnos prema ekipi. Zahvalan sam njemu i ljudima iz kluba na poverenju koje mi je ukazano.
Ono što sigurno mogu da obećam je da ću, kad god to bude odlučio, biti tu za njega, za tim i teren, baš kao i do sada.
Napraviću digresiju, po dolasku Marka Nikolića nisam igrao u početku, pa smo kasnije osvojili duplu krunu, a i šef Milošević me je rehabilitovao, pa smo doneli trofej Kupa! Neka bude po dobrom i po Božijem zakonu i ja sam presrećan. A što se tiče utakmica koje pamtim, upravo taj Kup i utakmica u Novom Sadu kada sam dao gol Vojvodini i kada mi se, upravo tada, rodila ćerka Viktorija!
U mom slučaju zaista važi „strpljen-spašen“, kaže Ostojić.

Biljana Obradović

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE