Драги фудбалери,

Фудбалски клуб Партизан и ове године организује Летњи камп Омладинске школе, а поред традиционалног дружења на Златибору, сви они који то буду хтели могу да нам се придруже и у Републици Српској, односно у Лакташима и Милићима.
Одлучили смо се за такав корак због великог интересовања и наше жеље да што већем броју малишана из Србије и региона, узраста од седам до 14 година (2009-2015. годиште), омогућимо учешће у раду једне од најпрестижнијих и најквалитетнијих фудбалских академија у Европи.
Омладинску школу ФК Партизан и све њене категорије прошли су, сада већ, велики европскииграчи попут Александра Митровића, Душана Влаховића, Адема Љајића, Николе Миленковића, Страхиње Павловића и многих других, као и актуелни тренер нашег клуба Игор Дуљај.
Ако волиш дружење и фудбал, а спреман си да учиш од најбољих придружи нам се и пријави се за један од три термина, без обзира да ли већ тренираш или си потпуни почетник. У нашем кампу су сви добродошли и сви имају подједнаку прилику да покажу шта знају, а наш тим врхунских тренера и скаута ће имати око да одабере оне са највише потенцијала.
Па ко зна, можда баш ти испуниш свој сан и попут, рецимо Немање Јовића, који је баш на летњем кампу скренуо пажњу на себе, и једног дана постанеш првотимац Партизана.
Први камп овог лета ће бити одржан на Златибору у периоду од 25. јуна до 1. јула у одмаралишту “Дунав” на бази пуног пансиона и цена је 50.000 динара, односно 40.000 динара без услуге смештаја.

Тренери Омладинске школе Партизана ће потом први пут, као део договора делегације нашег клуба и општине Милићи, летњи камп одржати и у овом граду, а учесници ће бити смештени мотелу “Кристал” и мотелу “Милићи Боксит” на бази пуног пансиона у периоду од 20. до 27. јула. Цена кампа је 400 евра са услугом смештаја или 300 евра без ње.

И на крају трећи седми пут ћемо се дружити и у Лакташима, овога пута у периоду од 13. до 19. августа, а сви полазници кампа ће бити смештени у хотелу “Сан Терме” на бази пуног пансиона, гдеће цена такође бити 400 евра са услугом смештаја, односно 300 евра без ноћења и исхране.

Све износе је могуће извршити у више месечних рата, а додатне информације можете добити и на телефон 00381 11 3693815.

Предвиђена су два тренинга дневно, а учесницима кампа су обезбеђена и два комплета спортске опреме.

Заједно до снова!
Твој Партизан!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ