Navijači Partizana u Svrljigu još pre tri godine su odlučili da se udruže i formiraju svoj klub, koji je od pre nekoliko dana i zvanično počeo sa radom.

Na svečanom otvaranju uz veliki broj pristalica našeg kluba našli su se profesor doktor Zoran Rajić, odnosno Dragan Trailović, članovi Upravnog odbora našeg kluba zaduženi za odnose sa navijačima.

U prijatnoj atmosferi novootvorenog crno-belog lokala glavna tema svih razgovora bio je Partizan, a pristalice iz Svrljiga su najavile da će već u četvrtak u 21.00 čas biti prisutni u Humskoj na utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ekipe Dunajske strede iz Slovačke.

– Konačno imamo mesto gde svi mi navijači Partizana iz Svrljiga možemo da gledamo utakmice našeg kluba. Hvala čelnicima crno-belih što su, pre svega bili naši gosti na ovom svečanom događaju, a potom što su nas podržali u našoj ideji – kaže Boban Petrović jedan navijača Partizana iz Svrljiga i dodaje.
– Posebno smo ponosni što je trenutak otvaranja zvaničnog kluba navijača u Svrljigu iskorišćen i u humanitarne svrhe, budući da smo prikupljali novčana sredstva za pomoć našem sugrađaninu Milanu Nikoliću kome je otkriven maligni tumor na mozgu.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE