Као што је г. Александар Станојевић, шеф стручног штаба ФК Партизан, и најавио, од првог дана по доласку у Турску, Парни ваљак ради пуним капацитетом, уз максимално ангажовање свих његових делова.

У току јучерашњег дана, црно-бели су одрадили уводни тренинг.

„Припреме кратко трају те смо практично кренули из четврте брзине и још јуче одрадили озбиљан тренинг снаге на којем и базирамо наше припреме, док смо данас одрадили интересантан тренинг агилности, експлозивне снаге и средњег интензитета и наставићемо у том ритму“, каже спортски научник, професор Марко Стојановић.

„Ове припреме су конципиране тако да ћемо имати само висока оптерећења и утакмице. Утакмице сматрамо нижим оптерећењима. Припреме ће бити изузетно захтевне, али је то добар начин да се спремимо за почетак сезоне“, наглашава Стојановић.

Јутарњи тренинг је био подељен у три целине. У првом делу акценат је био на развијању агилности, док је у уводно-припремном делу рађена вежба чувања лопте са џокерима, уз одређени тактички захтев. У главном делу тренинга екипа је била подељена у две групе. Једна група је радила на организацији завршнице напада, док је уигравање последње линије одбране био акценат у вежбама за другу групу.

Црно-бели сутра од 15часова  по локалном времену играју прву контролну утакмицу са екипом Заглебије коју можете уживо пратити на каналу Арене Спорт и Партизановом јутјуб каналу.

Фото галерија – Мирослав Тодоровић

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ