Гост „Партизановог подкаста“ био је доктор црно-белих, Синиша Петковић. Млади доктор је већ четврту годину уз први тим Партизана, а навијачи црно-белих су сада имали прилику и да га боље упознају. Како сам истиче, Партизан је и велика љубав и велики стрес – бити стално на располагању стручном штабу и играчима, помагати у заштити од повреда, као и опоравку од истих – није нимало лако, али када радите посао који волите, у клубу за који навијате, посао заправо постаје задовољство.

За „Партизанов подкаст“, др Синиша Петковић открио је и неке ствари које су мање познате навијачима:

„Доста људи не зна колико играчи играју под таблетама и ињекцијама. На пример Рикардо, који је на Малти играо под блокадом, имао је незгодан ударац у лист и морао је да прими двадесет убода малом иглом да се то „обезболи“. Дао је два гола и тад је све било супер, али и након меча смо то морали да санирамо. Заиста, велики број играча игра преко границе бола“, истакао је др Петковић.

Такође, у емисији можете сазнати и како изгледа припрема играча за меч као и опоравак након истог, како изгледа колекција дресова партизановог доктора и зашто један дрес није желео да размени, као и о напорима са којима се фудбалери сусрећу услед згуснутих распореда, честих утакмица и осталих ствари које модеран спорт доноси.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ