Гости “Партизановог подкаста” били су омладинци црно-белих, шампиони Србије у свом узрасту, Матеја Стјепановић и Димитрије Аћимовић. Остварили су велики успех првом титулом у Омладинској лиги Србије након 13 година а круна тог успеха биће учешће у омладинској Лиги Шампиона:

“Биће то јако добре провере и за нас, и за Партизан као омладинску школу, прилика да се сусретнемо са најбољим тимовима и њиховим омладинским школа и да видимо где смо у односу на њих” започео је Аћимовић, а надовезао се капитен Партизанових омладинаца Стјепановић:

“Можемо и да надмашимо успехе балканских тимова из претходних сезона у том такмичењу. Ако будемо прави, ако будемо играли као ове сезоне уз подршку тренера и свих у клубу” истакао је Матеја Стјепановић.

Млади фудбалери црно-белих истичу да је важно остати на земљи, да је ово само почетак пута и да су пред њима јасно зацртани циљеви:

“Након омладинског фудбала долази сениорски фудбал, имамо личне циљеве и трудићемо се да их остваримо. Следећи је да заиграмо за први тим Партизана, а након тога задаћемо себи нове циљеве.Важно је остати на земљи уз подршку тренера и породице и вредно тренирати да бисмо остварили све што смо зацртали” сложили су се Партизанови бисери.

Публика ће имати прилику да у суботу од 16 часова поздрави шампионски тим Партизанових омладинаца, који ће последњу утакмицу у сезони против Бродарца одиграти на стадиону Партизана пре првотимаца који од 19 часова дочекују екипу Вождовца у последњем колу домаћег првенства.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ