Povratak u Beograd se približio i ostalo je još samo da igrači trenera Aleksandra Stanojevića večeras od 18.00 časova odigraju generalnu probu pred početak nove takmičarske sezone, a rival će im biti ekipa Rostova.
Šansu na ovom susretu će dobiti prvotimci koji su tokom proteklih 15 dana boravka u Sloveniji pokazali najviše i koji su u ovom trenutku najbliži startnoj postavi na susretu protiv Proletera 17. jula. Mada, u stručnom štabu naglašavaju da nema fudbalera kojima je mesto u timu zagarantovano i da je svaki dan ovo dokazivanje, tim pre što već 22. jula ekipu očekuje i prvi meč kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Srede, pa je rotacija igrača sasvim očekivana.
Na terenu u Gornjoj Radgoni trebalo bi da se nađe i povratnik Rikardo Gomeš, koji je u nedelju, 4. jula u pobedi nad Krakovijom (3:0) odigrao uvodnih pola sata meča i plan je da danas odigra nešto duže.
Odmah nakon odigrane utakmice, koju možete pratiti na našem jutjub kanalu, kao i na TV Arena sport ekspedicija Partizana se vraća u Beograd, igrači dobijaju dva slobodna dana i u sportskom centru u Zemunu će se ponovo okupiti u nedelju, 11. jula.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE