Фото: Инстаграм ФК Партизан (@partizanbelgrade)

Млади десни бек Партизана Лука Цуцин пре више од месец дана оперисао је метатарзалну кост након чега га је чекао опоравак од два месеца. Са Цуцином разговарамо за званичан Партизанов сајт о периоду опоравка и очекивањима у наредној сезони.

Заиста се супер осећам! Операција је одлично прошла, а једини проблем ми је био што сам морао да лежим буквално четрнаест дана, па нисам устајао нити се померао из кревета због конца и рана, али хвала Богу и то је иза мене. Што се тиче опоравка започели смо га пре недељу дана и за сада иде према плану — говори у духу Лука Цуцин.

Да ли си пратио црно-беле?

Чим сам могао да излазим нисам пропустио ниједну утакмицу на стадиону. Сада имам чизму за ходање, ортозу и много ми је лакше.

Да ли си у контакту са млађим фудбалерима који су имали  прилику и да дебитују?

Пратио сам их наравно, а понекад се и чујемо. Драго ми је да је Страхиња Јовановић дебитовао и не само што је добар фудбалер, већ је још бољи  момак. Са Вакулком се чујем сваки дан, стално се интересује како сам, како тече опоравак. Захвалио бих се и другим момцима који су ми слали поруке чим су чули за повреду. Бодрили су ме речима да је то саставни део фудбала, да се не бринем, да ће и то проћи. Хвала им на томе, јер сам у глави много ојачао и Једва чекам да се вратим на терен. Доказали смо да смо екипа и да се сви држимо заједно.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ